Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه قالیشویان تهران گفت: نسبت به مدت مشابه قبل از کرونا حدود ۵۰ درصد کاهش تقاضا داشته‌ایم و حدود ۲۵ درصد از واحد‌های قالیشویی مجبور به تعطیلی شده‌اند.

خبرگزاری میزان - ایلنا نوشت: حمید محمدی کمسرخ در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در مورد وضعیت واحد‌های صنفی قالیشویی اظهار کرد: به خاطر ویروس کرونا امسال و سال گذشته تقاضا برای شست‌وشوی فرش کم بود، بطوریکه نسبت به مدت مشابه قبل از کرونا حدود ۵۰ درصد کاهش تقاضا داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این حدود ۲۵ درصد از واحد‌های قالیشویی به علت نبود تقاضا، مشکلات مالی و هزینه‌های بالای کار قالیشویی مجبور به تعطیلی شده‌اند.  

وی افزود: قیمت‌های خدمات قالیشویی نسبت به مدت مشابه سال قبل بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است. اما این افزایش قیمت نسبت به تورمی که وجود داشته بسیار کافی نیست. تورم در مشاغل دیگر موجب افزایش ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصدی شده، اما خدمات شست‌وشوی فرش تنها ۲۵ درصد افزایش یافته است.

محمدی کمسرخ تصریح کرد: علت کاهش تقاضا علاوه بر شیوع کرونا، کاهش قدرت خرید مردم است. وضعیت مردم از نظر اقتصادی تا حدی ضعیف شده که توان آنکه فرش برای شست‌وشو به قالیشویی بدهند را ندارند و اولویت‌های مهم‌تری برای هزینه‌کرد دارند. کرونا باعث شده که دورهمی‌ها کم و به تبع فرش‌ها هم کمتر کثیف شوند و همچنین باعث می‌شود که افراد به خاطر احتیاط در مقابل کرونا نخواهند که کسی برای تحویل فرش وارد خانه شود.  

وی ادامه داد: مشکل اساسی در صنف قالیشویی، واحد‌های غیرمجاز هستند. در ایام اسفند حدود ۲ تا ۳ برابر کسانی که مجوز کسب دارند، به صورت غیرمجاز با یک خط تلفن و یک وانت شروع به تبلیغات در فضای مجازی می‌کنند. برخی از آن‌ها حتی تلفن خود را خاموش کرده و متواری می‌شوند که نوعی کلاهبرداری است. در مورد بقیه هم اگر خسارتی به فرش وارد شود یا گرانفروشی کنند، دیگر نمی‌توان به آن رسیدگی کنند. بیشتر شکایاتی که در اتحادیه ثبت می‌شود از ناحیه افراد غیرمجاز است، بنابراین مشکلات زیادی برای مردم و اتحادیه ایجاد می‌شود.  

رییس اتحادیه قالیشویان تهران گفت: کسانی که می‌خواهند فرش خود را شست‌وشو دهند به سایت اتحادیه مراجعه کنند، در این سایت به اندازه کافی واحد مجاز وجود دارد که بتوانند به آن مراجعه کنند و دچار مشکل نشوند. اگر هم ایرادی مانند گرانفروشی یا تداخل رنگ به وجود آمد می‌توانند از طریق اتحادیه پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: هشدار پلیس؛ در فضای مجازی تنها به مراکز نظافتی دارای مجوز اعتماد کنید

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: خانه تکانی نوروز شستن قالی قالیشویی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خانه تکانی نوروز شستن قالی قالیشویی ۲۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد

تین نیوز

متوسط بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد، در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی و خدمات وابسته شاخص های مهم این صنعت را در سال ۱۴۰۲ منتشر کرد. این گزارش شاخص های مهم این صنعت را در بازه های سالیانه و ۳ ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ با دوره های گذشته مقایسه می کند.

طبق این گزارش، در سال ۱۴۰۲ تمامی شاخص های عملکردی حمل بار ریلی، به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، نسبت به سه سال گذشته آن کاهش یافته است. به طور مشخص تُناژ و تُن - کیلومتر بار حمل شده در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۴۳ میلیون تُن و ۲۹ میلیارد تُن کیلومتر بوده است که کمترین مقادیر این شاخص ها در چهار سال اخیر است.

از دیگر شاخص های مهم حمل بار ریلی می توان به بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری اشاره کرد که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد. این دو شاخص نیز در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

همچنین اگر شاخص های عملکردی حمل بار را به صورت فصلی طی سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار دهیم، پی خواهیم برد که در زمستان ۱۴۰۲ به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، تمامی شاخص ها کاهش یافته اند و کمترین مقدار را نسبت به سه فصل پیشین دارند. 

با نگاهی کلان تر به نقش راه آهن در حمل بار کشور درمی یابیم که بر خلاف چشم اندازهای تعیین شده در اسناد بالادستی مبنی بر افزایش سهم حمل بار ریلی تا دست کم ۳۰ درصد از کل بارهای زمینی کشور، سهم این شیوه حمل ونقلی به حدود ۷ درصد از کل تناژ بار حمل شده زمینی و حدود ۹ درصد از تن- کیلومتر بار حمل شده زمینی رسیده که در سال های اخیر روندی کاهشی بوده است.

اما در بخش مسافری، عملکرد خوبی در سال ۱۴۰۲ به ثبت رسیده است. جابه جایی ۳۲ میلیون مسافر (معادل با ۵.۱۶ میلیارد نفر کیلومتر) بر عملکرد قابل قبول این بخش در سال گذشته صحه می گذارد.

از طرفی بررسی شاخص های مربوط به بخش مسافری به صورت فصلی در سال ۱۴۰۲ حاکی از کاهش هر سه شاخص تعداد مسافر، نفر کیلومتر و بهره وری واگن های مسافری در هر فصل نسبت به فصل پیش از خود است. این روند کاهش طی سال ۱۴۰۲ مشابه بخش باری، ثابت می کند که روند کاهشی این شاخص ها در سال ۱۴۰۳ نیز تداوم خواهد داشت.

در سال ۱۴۰۲، سهم راه آهن از جابه جایی مسافر زمینی عمومی نسبت به سال قبل کاهش یافته و از نظر تعداد مسافر به ۱۷.۶ درصد و از نظر شاخص نفر-کیلومتربه ۲۶ درصد رسیده است.

با وجود افزایش تعداد کل لکوموتیوهای کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، تعداد لکوموتیو آماده به کار کاهش یافته است. آماده به کاری لکوموتیوها در سال گذشته به ۵۳ درصد رسیده که کمترین مقدار این شاخص در چهار سال اخیر را نشان می دهد. تاثیر مستقیم بخش نیروی کشش بر عملکرد حمل بار و مسافر ریلی بیان گر لزوم توجه حاکمیت به چالش های این بخش و شکست ایده حفظ تصدی گری دولت در این حوزه است. لذا عملی کردن راهکارهای پیشنهادی خبرگان صنعت حمل ونقل ریلی برای برون رفت از این شرایط بحرانی ضروری است.

باید توجه داشت هر چند که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۳ دستگاه لکوموتیو به آمار میانگین ماهیانه تعداد کل لکوموتیوهای کشور اضافه شده، اما در مقابل تعداد سه دستگاه لکوموتیو از آمار میانگین ماهیانه تعداد لکوموتیوهای آماده به کار در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کم شده است و این بدان معناست که در برابر افزایش ۲۳ دستگاهی، ۲۶ دستگاه لکوموتیو طی سال ۱۴۰۲ از مدار خدمت خارج شده اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی درباره اعلام کاهش آمار طلاق در کشور
  • کنایه آذری جهرمی به خبرگزاری دولت در مورد کاهش آمار طلاق در کشور: آمارِ دروغ ، دروغِ آماری
  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود